Menu

Otvoritev sezone na Pogačnikovem domu

Pogačnikov dom na Kriških podih se bo letošnjo sezono odprl na dan pred praznikom, torej v sredo, 24.6.2020, otvoritvena dela so že v polnem razmahu. 

Na račun novega korona virusa bo letošnje poslovanje nekoliko drugačno,  zato vas prosimo, da svoje bivanje pri nas vnaprej rezervirate. V interesu preprečitve širjenja virusa bomo namreč upoštevali ukrepe vlade in priporočila NIJZ, zato bomo obiskovalce vnaprej morali razvrstiti po sobah. To bo zahtevna naloga, saj bomo s takšnim krčenjem imeli precej manjše nastanitvene kapacitete. 

Priporočljiva je/bo tudi uporaba mask v notranjih prostorih, paziti bo potrebno na higieno kašlja in kihanja, upoštevati medosebno razdaljo 1,5 m in si razkuževati roke. 

TURISTIČNI BONI:  za nočitve in nočitve z zajtrkom bo pri nas mogoče unovčiti turistične bone, katere pa boste lahko unovčili tudi na našem Valvasorjevem in Roblekovem domu. Ob tem seveda ne pozabite na osebni dokument, ki pa ga zaradi prijave gosta morate imeti s seboj tudi sicer. Predložiti bo potrebno izpolnjene izjave FURS,  in sicer v primeru, če boste želeli uporabili turistični bon druge osebe ali pa za osebo, ki ni z vami v sorodu. 

Primeren obrazec najdete na spodnji povezavi: izberite primernega, ga natisnite in podpisanega priložite osebju ob prijavi:

Na izjave ne smete pozabiti, saj v nasprotnem bona ne bomo mogli upoštevati!

 

Kljub letošnjemu spremenjenemu poslovanju verjamemo, da bo tudi ta poletna sezona minila v prijetnem in veselem planinskem vzdušju.

Vabimo vas torej k nam v Pogačnikov dom na Kriških podih, da boste skupaj z nami preživeli dan ali dva in hkrati izkoristili možnost za obisk kakšnega od čudovitih bližnjih vrhov. 

Razmere 12.6.2020