Menu

TURISTIČNI BONI NA POSTOJANKAH

Spoštovani obiskovalci naših planinskih domov!

Obveščamo vas, da bo turistične bone mogoče koristiti tudi na naših postojankah Roblekov dom na Begunjščici, Valvasorjev dom pod Stolom in Pogačnikov dom na Kriških podih. 

V primeru, da želite koristiti turistični bon, morate s seboj obvezno prinesti fotokopijo osebne izkaznice in obrazec Potrditev unovčitve bona.  

  • V primeru, da želite koristiti podarjeni bon, morate obvezno priložiti podpisano Izjavo o prenosu bona, s strani osebe, ki vam je bon poklonila.
  • V primeru, ko je z vami tretja oseba (npr. nečak ali sosedov otrok) morate obvezno priložiti podpisano Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona, s strani zakonitega zastopnika.  

UNOVČENJE BONA BREZ POTREBNIH IZJAV ALI FOTOKOPIJE OSEBNEGA DOKUMENTA NE BO MOŽNO! 

Vse obrazce si lahko natisnete na strani FURS-a – s klikom na spodnji gumb: 

Ker je v letošnji sezoni zaradi preprečevanja širjenja okužb z Covidom-19 potrebna drugačna organizacija nočitev, vabimo vse, ki želite prenočiti na naših postojankah (tudi brez unovčenja bonov), da si bivanje zagotovite s predhodno rezervacijo, saj imamo glede na ukrepe omejene kapacitete prenočevanja.

Priporočljiva je/bo tudi uporaba mask v notranjih prostorih, paziti bo potrebno na higieno kašlja in kihanja, upoštevati medosebno razdaljo najmanj 1,5 m in skrbeti za higieno rok.

Vsekakor pa vabljeni, da skupaj z nami preživite del svojega dopusta v objemu naših prelepih gora. 

PD Radovljica