Menu

OBVESTILO

Obveščamo vas, da bo Valvasorjev dom v času trajanja strožjih ukrepov za zajezitev korona virusa zaprt tudi ob vikendih. O ponovnem  pričetku obratovanja vas bomo pravočasno obvestili. 

Roblekov dom še naprej obratuje z izdajo hrane in pijače na oknu in sicer ob lepih vikendih. V primeru zelo slabega vremena se tudi na Roblekovem domu ne bo mogoče okrepčati, zato pred odhodom preverite odprtost na 051 323 402.  

Vljudno prosimo, da se držite vseh omejitvenih ukrepov zoper širjenje korona virusa. Z novim odlokom je določeno, da je konzumiranje hrane in pijače na javnem mestu prepovedano, s tem je žal prepovedana tudi uporaba zunanjih miz in klopi.  Priporočamo, da s seboj prinesete podlogo za sedenje in si nekje v okolici koče poiščete osamljen kotiček, kjer boste v miru pojedli oziroma popili naročeno hrano ali pijačo in se s tem izognili globi, saj je kontrola obratovanja s strani pristojnih organov dokaj pogosta. 

Z odlokom je določeno tudi, da mora vsak gost za seboj počistiti, vso embalažo odnesti s seboj v dolino in jo odvreči v primeren zabojnik za odpadke. 

Kljub vsem omejitvam vam želimo veliko lepih zimskih pohodnih izletov. Ohranite svoje zdravje in pazite na varen korak!

PD Radovljica