Menu

Članarina PZS za leto 2021

Obveščamo vas, da je z današnjim dnem, 16.12.2020, že možno vplačati članarino PZS za leto 2021. 

Glede na to, da trenutno nimamo odprtih uradnih ur, je plačilo članarine možno na daljavo. Pokličete nas lahko v dopoldanskem času na telefonsko številko 031 345 209 ali nam pišete na info@pdradovljica.si.

Hkrati vas obveščamo, da obdobje članstva za leto 2021 vsem našim članom prinaša novo ugodnost:  

  1. Člani Planinskega društva Radovljica s plačano članarino za tekoče leto so upravičeni do popusta pri nakupu hrane in pijače v višini 20% na vseh postojankah PD Radovljica: Roblekov dom na Begunjščici, Valvasorjev dom pod Stolom in Pogačnikov dom na Kriških podih. Popusta v postojankah drugih društev ni mogoče uveljavljati. 
  2. Vsak član PD Radovljica mora ob plačilu računa za uveljavitev popusta predložiti člansko izkaznico na kateri mora biti nalepljena znamkica, ki dokazuje plačano članarino za tekoče leto. Na prvi strani članske izkaznice je navedeno ime društva. V primeru, da je na izkaznici navedeno drugo društvo, popusta ni mogoče obračunati. Skupaj s člansko izkaznico mora član predložiti tudi osebni dokument, ki potrjuje njegovo identiteto.
  3. Popust se uveljavlja pri naročilu hrane in pijače ob katerem koli načinu plačila (gotovina, kartica ali bon, izdan s strani PD Radovljica).
  4. Popusta ni mogoče uveljavljati pri nočitvah, polpenzionih, polnih penzionih in organiziranih tečajih ali drugih organiziranih dejavnostih (če je naš član vključen v tečaj oziroma izobraževanje, se mu obračuna popust pri naročilu hrane in pijače le v primeru naročanja izven okvirov naročilnice s strani organizatorja tečaja), nakupu izdelkov v trenutni akciji, nakupu izdelkov v konsignaciji, novoletnih paketov ali druge paketne ponudbe.
  5. Popust velja samo za člana in ga ne more uveljavljati za spremljevalce ali družino, ki niso člani PD Radovljica.
  6. Popusti se ne seštevajo. 
  7. Popust je obračunan takoj ob plačilu računa. Član je dolžan sam opozoriti na pripadajoče ugodnosti članstva in sicer pred izdajo računa. Po izdanem računu članski popust ne more biti več obračunan, niti ga ni mogoče prenesti na naslednji nakup. 
  8. Popust velja v času veljavne članarine PZS za koledarsko leto (od vplačila do 31.1. naslednje leto). 

Vsi ki se želite na novo včlaniti v naše društvo, morate izpolniti pristopno izjavo in soglasje za uporabo osebnih podatkov. Obrazca najdete TUKAJ, in ju nato izpolnjena pošljete na naš e-naslov: info@pdradovljica.si ali prinesete s seboj v času uradnih ur.

Za vse morebitne ostale informacije nas kontaktirajte. 

Želimo vam veliko obiskov prelepih gora in veliko prijetnih pohodnih dogodivščin!