Menu

PODALJŠEVANJE ČLANARIN

PODALJŠEVANJE ČLANARIN / VPIS ČLANSTVA

Ponovno vas obveščamo, da lahko članstvo v našem društvu podaljšate ali se včlanite na več načinov, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju. Da bi vam olajšali postopek, smo uvedli možnost plačila članarine in nakup znamkice v Valvasorjevem in Roblekovem domu, kjer se lahko vpišejo tudi novi člani na podlagi izpolnjene pristopne izjave, ki jo dobijo pri oskrbniku oz. osebju. V naših kočah bodo tako člani s plačano članarino za 2021 uveljavljali popuste že takoj ob včlanitvi, registracija v sistem PZS in zavarovanje pa bosta urejena v roku dveh do treh dni. Prosimo, da v primeru potrebe po takojšnji aktivaciji zavarovanja, opozorite oskrbnika.

Naj vas spomnimo še na ugodnost, ki jo nudi naše društvo in sicer 20% popust pri nakupu hrane in pijače v naših postojankah. 

Z včlanitvijo postanete del slovenske planinske družine. Koristite številne ugodnosti, ste nezgodno zavarovani in zavarovani za primer reševanja v tujih gorah, predvsem pa s plačilom članarine podprete delovanje planinskega društva. Z vašo pomočjo tako lahko skrbimo za planinske poti in planinske koče, za katere prostovoljno skrbijo številni posamezniki v naši zanimivi druščini (markacisti, varuhi gorske narave, planinski vodniki …).

Članstvo v našem društvu za leto 2021 lahko podaljšate na več načinov:

  1. v pisarni našega društva in sicer ob ponedeljkih od 9.00 do 12.00 ure ali ob sredah od 9.00 do 12.00 ure in od 15.00 do 17.00 ure. Prosimo bodite pozorni na nov čas popoldanskih uradnih ur. 
  2. preko PZS strani, kjer v vodenem postopku označite naše društvo https://clanarina.pzs.si/
  3. naročite podaljšanje po telefonu ali e-pošti. 
  4. z nakupom znamkice v eni izmed naših postojank
  5. z vplačilom na bencinskih servisih Petrol – informacije najdete TUKAJ

Veseli bomo vaše družbe in podpore. Prav tako pa se bomo potrudili, da bo naš prispevek planinstvu, skrbi za gorsko naravo, planinske poti in koče, še vedno vzoren.

Hvala, ker ste del nas, velike družine planincev.

PLANINSKO DRUŠTVO RADOVLJICA