geslo:
zapomni se me
Pozabil sem geslo >>
Nov uporabnik >>
Išči po strani
 
 
 
  VODNIšKI ODSEK  
  Predstavitev
  Novice
  Dogodki
  Galerije
  Seznam vodnikov
 
 
Vodniški odsek
 
Ime:     Vodniški odsek
  Načelnik:     Franci Golmajer
Sodelavec:     Luka Taler
Naslov:     Ulica Staneta Žagarja 2b
Kraj:     4240 Radovljica
Telefon:     041 540 042
E-pošta:    
Spletna stran:    
  Uradne ure:    
       

Predstavitev:

Vodniški odsek združuje vodnike PZS, delujemo v okviru PD Radovljica. Trenutno v našem odseku deluje 16 vodnikov oz. vodnic. VO deluje v prostorih PD Radovljica na Ulici Staneta žagarja 2b v Radovljici.


Vodniki skušamo pripraviti čimbolj pester program naših vodenih tur, ki bi bil zanimiv za širok krog ljubiteljev narave in gora. V našem interesu je, da vas popeljemo na ture, kjer bomo videli kaj novega in zanimivega, želimo, da so naše ture prilika za prijetno druženje, predvsem pa, da se vedno varno, srečno in zadovoljni vrnemo domov.

Pripravljamo tudi nekaj krajših pohodov, namenjeni bodo predvsem družinam, seveda pa tudi vsem ostalim, ki jih bo cilj zanimal. V kolikor menite, da ture niso predolge, se jih že sedaj lahko udeležite vsi družinski člani, tako boste konec tedna preživeli skupaj in hkrati v prijetni planinski družbi.


Poleg vodenih tur ste seveda vabljeni na že kar tradicionalne prireditve pri Valvasorjevem domu pod Stolom ter pri Roblekovem domu na pobočju Begunjščice.


Vodene ture potekajo po programu, katerega pripravimo za eno leto vnaprej. Čeprav se zavedamo, da vseh dobrih idej ne bo mogoče realizirati, bomo veseli vsakega predloga in ideje tudi z vaše strani.

Na naše ture vabimo vse planince, ki imajo radi gibanje v naravi in prijetno druženje. Na pohod se je treba vedno predhodno prijaviti, ob tem se z vodnikom lahko pogovorite, kako zahtevna bo pot, koliko časa bo pohod trajal ter kakšno opremo za izbrani pohod potrebujete.


Vabimo vas, pridružite se nam! Veseli bomo vsakega pohodnika, ki se bo odločil, da bo raziskoval naše in tuje gore v naši družbi!Kontaktni podatki

Planinsko društvo Radovljica
Vodniški odsek
Ul. Staneta žagarja 2b
4240 Radovljica

Načelnica: Franci Golamjer 041 540 042
Namestnik: Luka Taler 041 578 544
Gospodar : Milan Kos 031 668 565

 
 
Planinsko društvo Mladinski odsek Alpinistični odsek Športno plezalni odsek Gospodarski odsek Vodniški odsek Markacijski odsek Valvasorjev dom 051 328 648 Pogačnikov dom 051 221 319 Piškotki Novice Dogodki