geslo:
zapomni se me
Pozabil sem geslo >>
Nov uporabnik >>
Išči po strani
 
 
 
  MARKACIJSKI ODSEK  
  Predstavitev
  Novice
  Dogodki
  Galerije
 
Markacijski odsek
 
Ime:     Markacijski odsek
  Načelnik:     Miha Rezar
Sodelavec:    
Naslov:     Ulica Staneta Žagarja 2b
Kraj:     4240 Radovljica
Telefon:     031 345 209
E-pošta:     info@pdradovljica.si
Spletna stran:     www:pdradovljica.si
  Uradne ure:    
       

Predstavitev:
Odsek za planinske poti
  Namen in cilj odseka
Namen odseka za planinske poti oz. markacijskega odseka je izobraževanje in povezovanje ljudi, ki jim je skupno ljubiteljsko vzdrževanje planinskih poti.
Cilj odseka je da so poti, ki jih ima v upravljanju planinsko društvo Radovljica primerno urejene in označene tako, da tudi pohodniki, ki niso iz domačih krajev ali niso vešči gibanja po nepoznanem svetu pridejo do svojega cilja.

Opis
Odsek za planinske poti deluje v prostorih PD Radovljica na Ul. Staneta Žagarja 2b v Radovljici. Sestanki, kjer se obravnavajo aktualne zadeve in člani poročajo o opravljenih aktivnostih in razmerah na poteh, se sklicujejo po potrebi. Vsako leto v jeseni se pripravi program del za naslednje leto, ki je sestavljen glede na ugotovljene poškodbe na poteh. Vsak član, ki si želi pridobiti še dodatno znanje o poteh se lahko prijavi na tečaj za markaciste, ki ga organizira Komisija za planinske poti pri UO PZS. Planinsko društvo Radovljica vzdržuje 21 poti od lahkih do zelo zahtevnih.


Kontaktni podatki

Planinsko društvo Radovljica
Markacijski odsek
Ul. Staneta žagarja 2b
4240 Radovljica

 
 
Planinsko društvo Mladinski odsek Alpinistični odsek Športno plezalni odsek Gospodarski odsek Vodniški odsek Markacijski odsek Valvasorjev dom 051 328 648 Pogačnikov dom 051 221 319 Piškotki Novice Dogodki