geslo:
zapomni se me
Pozabil sem geslo >>
Nov uporabnik >>
Išči po strani
 
 
 
  MLADINSKI ODSEK  
  Predstavitev
  Novice
  Dogodki
  Galerije
 
Mladinski odsek
 
Ime:     Mladinski odsek
  Načelnik:     Mojca Brezovec
Sodelavec:     Alja Štendler (namestnica načelnice, blagajnik)
Naslov:     Ulica Staneta Žagarja 2b
Kraj:     4240 Radovljica
Telefon:     040 670 220 (Mojca)
E-pošta:     mojca.brezovec@gmail.com
Spletna stran:    
  Uradne ure:    
       

Predstavitev:
Mladinski odsek ima na PD Radovljica že bogato tradicijo. 

Združuje otroke celotne radovljiške občine in sicer od najmlajših v vrtcih pa do srednješolcev. V enem šolskem letu je zadnja leta v odsek vključenih približno 220 otrok, skupaj z vodniki in mentoricami pa predstavljamo skoraj 1/4 članstva PD Radovljica. Izleti so organizirani v posameznih skupinah, na letni ravni na odseku izvedemo približno 70 izletov. Vsako leto izvedemo tudi 2 ali 3 planinske tabore, kjer je priložnost za spoznavanje in druženje vseh otrok našega odseka.
Vzporedno z organizacijo planinskih izletov na odseku potekajo tudi ostale aktivnosti, od orientacijskih tekmovanj, planinske šole, družabnih srečanj, udeležbe na taborih TNP, tradicionalna pa je tudi naša novoletna prireditev, kjer mlajše otroke obišče Dedek Mraz, za starejše pa se organizira predstavitev z gorniško tematiko, popestrena z veliko zanimivimi fotografijami.
Naš moto je, da otrokom poleg zdravega preživljanja prostega časa v naravi ponudimo tudi čimbolj kompleksno planinsko izobrazbo, starejše pa že pripravljamo na samostojno obiskovanje hribov.

 
 
Planinsko društvo Mladinski odsek Alpinistični odsek Športno plezalni odsek Gospodarski odsek Vodniški odsek Markacijski odsek Valvasorjev dom 051 328 648 Pogačnikov dom 051 221 319 Piškotki Novice Dogodki