Menu

Planinsko Društvo Radovljica

"Planinstvo ni le rekreacija; je tudi prostovoljstvo, varovanje okolja, kulturno poslanstvo
ter spoštovanje sočloveka in tradicije" (Tone Tomše)

Postani Član

Članstvo v planinskem društvu in s tem članstvo v PZS nam prinaša številne ugodnosti. Individualno lahko izberemo članarino glede na naše potrebe in s pridobimo: 

V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50 % oz. 30 % popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi.

Z včlanitvijo podprete delovanje planinskih društev in odsekov. Kot člani PD in s tem tudi člani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS. V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50 % oz. 30 % popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi. Številni planinski, plezalni in izletniški vodniki, skupaj s planinskimi zemljevidi ter strokovno in leposlovno literaturo, katerih izdajateljica je Planinska založba PZS, so nam cenovno dostopnejši. Najstarejšo še izhajajočo slovensko revijo, Planinski vestnik, pa si lahko za celo leto naročite s kar četrtinskim popustom.

Kot člani PZS smo v številnih trgovinah z gorniško in plezalno opremo deležni pre-nekaterih ugodnosti.

VEČ O ČLANSTVU PZS NA POVEZAVAH: 

VRSTE ČLANSTVA, CENIK TER SEZNAM  UGODNOSTI

ZAVAROVANJE ČLANOV

VABIMO VAS TOREJ, DA POSTANETE NAŠ ČLAN

Vabimo vas, da se oglasite v pisarni našega društva v času uradnih ur (ponedeljki in srede od 9.00 do 12.00 ure, srede tudi od 16.00 do 18.00 ure) ali izpolnete in natisnite PRISTOPNO IZJAVO in SOGLASJE ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV (ki jih najdete spodaj). Pristopne dokumente nam lahko pošljete po pošti, skenirano na naš e-poštni naslov info@pdradovljica.si ali pa prinesete osebno v času uradnih ur. V primeru, da bomo pristopne dokumente prejeli po pošti, vam bomo izdali predračun za izbrano članarino. Znesek poravnate na TRR društva, mi pa vam pošljemo znamkico.    

VIŠINA ČLANARINE ZA LETO 2020: 

 

ZA VČLANITEV V NAŠE DRUŠTVO NATISNITE IN IZPOLNITE OBRAZCA, KI JIH NAJDETE NA POVEZAVI:  

PRISTOPNA IZJAVA

SOGLASJE ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV